На Бережанщині відкрили сучасне швейне підприємство «Мануфактура»

4Нове сучасне швейне підприємство «Мануфактура» урочисто відкрили у селі Жуків Бережанського району. До урочистостей долучилися голова райдержадміністрації Ігор Гринкевич, голова районної ради Василь Білик, сільський голова Василь Крамар, начальник відділу економічного розвитку РДА Володимир Урдейчук, директор районного центру зайнятості населення Богдан Дубінський та місцеві жителі.

«Тішить, що на Бережанщині відроджується легка промисловість. Відкриття цього підприємства – хороший приклад доброї співпраці бізнесу і влади. Керівник ТОВ «Мануфактура» Ігор Гаркота є прикладом того, як можна працювати в Україні створюючи робочі місця та сплачуючи податки до бюджету», – зазначив голова Бережанської РДА Ігор Гринкевич.

У новостворений заклад вклали значну суму інвестицій і забезпечили сучасним обладнанням. У планах підприємця відкрити ще один цех на Бережанщині.

«Люди – це найбільша цінність і вони повинні працювати на своїй рідній землі. Ми покажемо Європі, що можна працювати в Україні. Ми будемо працювати і підтримувати економічну міць нашої держави» – підкреслив керівник фабрики.

Спеціалізуватиметься ТОВ «Мануфактура» на пошитті чоловічих сорочок. Вироблятимуть протягом місяця близько 10 тисяч виробів. Планують експортувати продукцію у країни ЄС: Польщу, Німеччину та Швецію

Вам також може сподобатися