Невдаху-крадія за гарячим слідом вичислили поліцейські охорони

IMG_6317 31-річний крадій-рецидивіст намагався пограбувати один з продуктових магазинів мікрорайону «Дружба». Проте, невдаху-крадія поліцейські охорони одразу вичислили за гарячим слідом.
На пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Тернопільській області надійшов сигнал про спрацювання охоронної сигналізації з продуктового магазину, що по вулиці Бережанська. За вказаною адресою негайно прибув наряд реагування поліції охорони.
– Прибувши на спрацювання охоронної сигналізації ми обстежили територію об’єкту та виявили сліди проникнення, а саме: розбитий склопакет вхідних дверей магазину зі слідами крові та розкидані гроші довкола магазину. Ретельніше огледівши місце події помітили, що характерні сліди крові ведуть в напрямку до житлового будинку, куди ми й попрямували, – розповідає поліцейський-водій батальйону Управління поліції охорони Андрій Ковалишин.
Як з’ясувалося, на чуже майно зазіхнув 31-річний мешканець обласного центру, до слова, неодноразово судимий за майнові злочини. Зловмисник не очікував, що магазин знаходиться під охороною, а помітивши це, кинувся навтьоки в ході чого поранився об розбитий склопакет.
Крадій-незграба не помітив, що тікаючи губить викрадені ним гроші та залишає сліди крові, які й привели поліцейських охорони до його квартири. Під квартирою він залишив ще один доказ про свою участь у скоєному злочині – закривавлене взуття.
На місце події викликано СОГ Тернопільського ВП ГУНП в Тернопільській області. Триває слідство.
Все більше громадян звертаються до поліції охорони щодо захисту власного майна. Цей випадок вкотре довів, що найефективнішим способом захистити своє майно та запобігти матеріальним збиткам є встановлення охоронної сигналізації. Для забезпечення надійної охорони ми використовуємо найсучасніше обладнання, яке пройшло відповідну сертифікацію. Тож професійний та висококваліфікований особовий склад поліції охорони і сучасна система охоронно-пожежної сигналізації є запорукою спокою та гарантованого збереження майна громадян!

Вам також може сподобатися