ФК «Тернопіль-Педуніверситет» став володарем Кубка Тернополя -2018

kubok-ternopolya-2018-10Днями очільник Тернополя Сергій Надал спільно з головою Тернопільської міської федерації футболу Михайлом Ібрагімовим привітали та вручили нагороди кращим гравцям фінального матчу між командами «Тернопіль-Педуніверситет» та «Зелені штахети», а також міський голова нагородив ФК «Тернопіль-Педуніверситет», який став володарем Кубка Тернополя -2018.

«Для нас дуже важливий розвиток професійного спорту у місті, проте ще важливіше – це популяризація масового спорту і здорового способу життя, залучення якомога більше тернополян до занять фізичною культурою, – зазначає Сергій Надал. – Висловлюю вдячність Тернопільській міській федерації футболу за підтримку в організації Кубку Тернополя і сподіваюся, що в майбутньому такі змагання стануть традиційними, а участь у них братимуть все більше команд».

Нагадаємо, у 2018 році за ініціативи міської ради та Тернопільської міської федерації футболу відновлено проведення Кубка міста Тернополя, участь в якому прийняло сім команд. А уже 26 жовтня на Тернопільському міському стадіону відбувся фінал, за результатами якого з рахунком 9:2 перемогу здобув ФК “Тернопіль-Педуніверситет”. У наступному році заплановано проведення повноцінного чемпіонату міста серед аматорських команд.

Вам також може сподобатися