У Галини Гетьман рак печінки. Допоможіть їй вилікуватися

1003717-u-galini-getman-rak-pechinki-dopomozhit-yiy-vilikuvatisyaБоротися за життя продовжує тернополянка Галина Гетьман. Нагадаємо, минулого року в жінки діагностували рак печінки. Дороге лікування, яке триває вже рік, значних результатів не дає.

Але підтримує життя молодої жінки та мами 12-ти річної дівчинки, яку виховує сама… Рідні, знайомі, небайдужі тернополяни допомагають пані Галині, але лікування забирає величезні суми. Без нашої звами допомоги людина не впорається з цією бідою. Сто чи двісті гривень не похитнуть нашого сімейного бюджету, але разом з грошима від інших тернополян стануть для Галина Гетьман рятівними.

– Галині дуже потрібна допомога небайдужих людей, – каже подруга жінки Оксана Завитій. – Вона без чоловіка, мама старенька. Є лише брат, який уже поїхав на заробітки. Більше рідних немає. Але в неї є дуже багато друзів, які просять про допомогу для неї. Бо вона дуже хороша людина і сама ніколи не відмовляла в допомозі іншим.

Кошти на лікування можна перераховувати на рахунок 4731219101087199 (Гетьман Галина Володимирівна). Контактний номер до подруги пані Галини Оксани Ярославівни Завитій – 098-963-71-96.
Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися