Для вихованців інтернату поліцейські організували навчання з домедичної допомоги

_MVS9573Співробітники ювенальної превенції спільно з представниками Міжнародного благодійного фонду «Допоможи постраждалим внаслідок ДТП» у рамках проекту I can HELP you організували експрес-курси з надання домедичної допомоги для учнів випускних класів Збаразької санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради.

Підлітків вчили як діяти у випадку надзвичайних ситуації, демонстрували як правильно та швидко надати допомогу постраждалим у дорожньо-транспортних пригодах, підготувати їх до транспортування.

-Отримання базових знань про надання першої допомоги є справою актуальною і дуже важливою,- каже Євгенія Купчик, інспектор ювенальної превенції Збаразького відділення поліції, – адже критичні ситуації, де потрібні медичні навики, можуть трапитися будь-де і не тільки на дорозі.

Вихованці інтернату переконані, що отримані знання – це більше шансів врятувати чиєсь життя у критичних випадках. Для десятикласниці Катерини Сидорук це ще й значний вклад у підготовку до вступу в навчальний заклад, адже школярка планує здобувати медичну освіту.

Після закінчення навчання учні отримали сертифікати про володіння навичками домедичної допомоги.

Вам також може сподобатися