Коли на Тернопільщину повернуться дощі?

doshchВже декілька днів стовпчики термометрів в області не опускаються нижче 30 градусів. На зміну проливним дощам прийшло справжнє спекотне літо. Синоптик Наталка Діденко розповіла чи слід очікувати найближчими днями на повернення дощів. Повідомляє «Ternopil.name».

Так, вже завтра 14 червня Західною Україною пройдуть короткочасні дощі з грозами. На іншій території країни переважатиме суха та спекотна погода.

Невеликі дощі не вплинуть на температурні показники. Вдень стовпчики термометрів залишатимуться на рівні 30-35 градусів тепла. Вночі температура понизиться до 18-23 градусів тепла.

Протягом наступних днів спека не залишить Тернопільщину. Тому, Наталка Діденко радить тернополянам набратися терпіння, оскільки вже наступного тижня спека впаде. Також синоптик наголосила, що порівняно з іншими європейськими країнами в Україні спостерігаються середні температурні показники.

Народний синоптик Леонід Горбань прогнозує, що 16-17 червня Україну накриють сильні зливи з грозами та шквальним вітром. Проте, затяжних дощів не передбачається. Загалом червень буде досить теплим і навіть спекотним. Легкі літні дощі можуть пройти в останні дні місяця. Липень також обіцяє бути гарячим та сухим.

Джерело: ternopil.name

Вам також може сподобатися