Зловмисника, котрий викрав двоколісник, розшукали поліцейські

krazha-velosipeda_2Незважаючи на численні застереження, власники двоколісників продовжують нехтувати елементарними правилами безпеки і втрачати свій транспорт. Чергового велозлодія викрили днями працівники Тернопільського відділу поліції. Той поцупив велосипед у неповнолітнього.

З заявою про крадіжку до поліцейських звернулася 42-річна тернополянка. Жінка розповіла, що її неповнолітній син катався на велику у дворі, а згодом, залишивши його без нагляду біля під’їзду, подався на дитячий майданчик, розташований поруч. Хлопчина лише встиг помітити, як невідомий помчав з двору на його велосипеді.

Злодія працівники поліції розшукали. На чужий велосипед спокусився 18-річний мешканець обласного центру. Він вперше скоїв протиправне. Хлопець живе неподалік, і йдучи двором, помітив добротний велосипед. Чужий транспорт хотів залишити собі.

Двоколісник поліцейські вилучили. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження.

Вкотре застерігаємо: бережіть власні двоколісники, не залишайте без нагляду навіть ненадовго! І пам’ятайте що сходова клітка – найненадійніше місце для зберігання велосипеда, навіть пристебнутого захисним тросом до перил!

Вам також може сподобатися