На засіданні виконкому погодили внесення змін до бюджету Тернопільської територіальної громади на 2021 рік

zmini-do-byudgetu-gromadi-2021Виконавчий комітет Тернопільської міської ради погодив внесення змін до бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2021 рік.

«Міська рада продовжує збільшувати фінансування та спрямовувати кошти на першочергові потреби у закладах охорони здоров’я – облаштування кисневих точок, придбання кисневих концентраторів та моніторів спостереження для лікування хворих на COVID-19, – наголосив міський голова Сергій Надал.

Зокрема, на придбання медичного обладнання (концентраторів та моніторів спостереження) для міської лікарні швидкої допомоги спрямовано 450 тис. грн та ще понад 1 млн грн – для міської комунальної лікарні №2. Окрім того, 250 тис. грн з бюджету громади направляється на відшкодування вартості медикаментів для хворих на діабет.

Додатково спрямовуються понад 3,4 млн грн у сфері житлово-комунального господарства на проведення термомодернізації будівель житлового фонду (на умовах співфінансування) та на спортивні майданчики, а у сфері спорту – понад 200 тис. грн на капітальний ремонт скейт-парку.

Кошти будуть спрямовані і для потреб галузі освіти, зокрема, на придбання необхідного обладнання у заклади освіти.

Вам також може сподобатися