Великодні гостинці відправили до наших захисників

Понад 60 ящиків різноманітніших продуктів, зібраних під час благодійної акції «Я вірю в ЗСУ», були передані волонтерам, які уже везуть ці гостинці на передову у підрозділи, де несуть службу тернополяни.

Вже другий рік поспіль таку ініціативу напередодні Великодня втілюють в життя управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради спільно з Туристично-інформаційним центром міста Тернополя.

Так, у трикутному будиночку центру, що на Театральному майдані, щодня чергували працівники усіх закладів культури та ТІЦу, аби зібрати гостинці для наших героїв. До акції також долучились працівники музичних та художньої шкіл, міських бібліотек, ПК «Березіль» та Українського Дому, усіх будинків культури, які підпорядковуються управлінню.

Левову частку з тієї кількості зібраних продуктів вклали тернополяни – дорослі й діти. Хтось приніс, приготувавши самостійно чи придбавши у крамниці, щось смачненьке для наших воїнів. Також принесли й домашні консервації – варення та соління, тушкованки, мед, згущене молоко, найрізноманітніші консерви, печиво, вафлі, цукерки, батончики, крупи та макаронні вироби, цукор, супи, засоби гігієни тощо. Передали для захисників й найголовніше – великодні паски та дитячі листи з привітаннями.

Все це, принесене з любов’ю, було ретельно запаковано, завантажено в бус і вирушило до наших хлопців.

Організатори акції «Я вірю в ЗСУ» щиро дякують усім, хто долучився до збору продуктів та інших необхідних речей для наших захисників.

Вам також може сподобатися