За минулий тиждень на Тернопільщині перевірили 697 закупівель

42 виконавчими комітетами сільських, селищних, міських рад оголошено 668 закупівель без використання електронної системи, 14 відкритих торгів та 14 запитів ціни й пропозиції.
На період з 3 по 7 червня 17 виконавчими комітетами сільських, селищних, міських рад заплановано 242 закупівлі без використання електронної системи. Також заплановано 4 відкритих торги з особливостями. Зокрема, Підволочиська селищна рада замовила виготовлення генплану селища Підволочиськ та історико-архітектурного опорного плану в його складі на суму 800 000 гривень; Трибухівська сільська рада оголосила відкриті торги щодо “Поточного ремонту під’їзду до церкви Святого Миколая с. Новоставці” вартістю 336 925 гривень та “Поточного ремонту вул. Кривуля в с. Пилява” вартістю 623 562 гривень; Збаразька міська рада замовила технічне обслуговування з експлуатації складових газорозподільних систем на суму 217 117 гривень.
Робота групи з підзвітності буде продовжуватися і надалі, адже проведення закупівель повинно відповідати всім нормам законодавства та бути максимально об’єктивним.

Вам також може сподобатися