З міського бюджету Тернополя виділено кошти на утеплення будинків

10 липня виконавчий комітет міської ради вніс зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 18.11.2021 №1054 «Про затвердження Порядку надання фінансової підтримки об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків Тернопільської міської територіальної громади, які беруть участь у Програмі підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім» державної установи «Фонд енергоефективності».

Згідно зі змінами, збільшено частку співфінансування, яка надаватиметься з міського бюджету, на проведення комплексної термомодернізації у багатоквартирних житлових будинках за Програмою «Енергодім» до 20% (раніше було 10%). Відтепер 70% вартості робіт покриватиме Фонд енергоефективності, 20% виділятиметься з бюджету Тернопільської громади, і лише 10% вартості робіт сплачуватимуть мешканці будинку.

До слова, за консультаціями щодо проведення заходів з термомодернізації багатоквартирного будинку можна звертатися в сектор енергоефективності управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, що за адресою вул. Миколая Коперника, 1/209 або за тел. (0352) 52-58-33.

Вам також може сподобатися