У Києві померла дитина з Тернополя після ракетного удару по Охматдиту

Кількість жертв внаслідок російського удару 8 липня по лікарні Охматдит у Києві збільшилася. Про це повідомив Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

– На жаль, маємо першу дитячу жертву серед пацієнтів, які знаходились в НДСЛ “Охматдит” під час терористичної атаки 8 липня. Помер маленький хлопчик, який на момент ракетного удару знаходився у критичному стані у відділенні реанімації Охматдиту, – повідомив Віктор Ляшко.

Міністр зазначив, що після удару хлопця транспортували до однієї з лікарень Києва, де він помер.

– Приносимо свої щирі співчуття рідним малюка. Ніколи не пробачимо російським терористам, які вбивають наших дітей, – додав Ляшко.

Як дізнався “Першому онлайн”, померла дитина – з Тернополя. Хлопчик з батьками більше місяця знаходився на лікуванні в Києві. На момент ракетного удару дитина лежала в реанімації в критичному стані і потребувала спеціального догляду. Після трагедії 8 липня хлопчика транспортували до однієї з лікарень Києва, де він помер.

Загиблий хлопчик – не єдина втрата для Тернопілля під час масованої ракетної атаки російської федерації по столиці України 8 липня. Серед загиблих і молода лікарка з Тернопільщини, мати трьох дітей Світлана Поплавська.

Джерело: ПЕРШИЙ онлайн

Вам також може сподобатися