На вул. Тараса Протасевича, 10-А у Тернополі відновили прибудинкову територію

Цими днями завершились роботи з відновлення прибудинкової території на вул. Тараса Протасевича, 10-А у Тернополі. Під час традиційного ранкового об’їзду міста міський голова Сергій Надал оглянув стан виконання робіт на цьому об’єкті.

«Нещодавно завершили ремонт двору на вул. Тараса Протасевича, 10-А. Цей двір багато років чекав ремонту та мешканці неодноразово звертались про потребу в ремонті. Тут повністю зроблену проїзну частину, облаштовано місця для паркування, пішохідні ділянки, відмостку біля будинку та впорядковано територію, – розповідає Сергій Надал. – При проведенні ремонту було повністю враховано усі побажання мешканців. На жаль, під час війни не маємо можливості проводити таку кількість ремонтів як раніше. Тому першочергово проводимо ремонти на прибудинкових територіях, що найбільше цього потребують».

До слова, ремонти на прибудинкових територіях ще тривають за адресами: вул. Новий Світ, 93–95, де вже вкладають фігурні елементи мощення тротуару та влаштування бордюрів; вул. Євгена Коновальця, 3 – влаштування асфальтобетонного покриття на підготовлені карти; вул. Олени Теліги – влаштування зелених зон; вул. Князя Василя Костянтина Острозького, 29 – демонтаж бордюрів; проїзд бульв. Данила Галицького (від ж/б на просп. Степана Бандери, 92 до просп. Степана Бандери) – влаштування корита проїзду.

Вам також може сподобатися