Тернопільські правоохоронці оперативно розкрили крадіжку з торгової ятки

Встановити особу зловмисниці та вийти на її слід вдалося оперативникам Тернопільського районного управління поліції завдяки камерам відеоспостереження. Тепер крадійці загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Про крадіжку з торговельного кіоску, що розташований на центральному ринку в Тернополі, до поліції повідомив його продавець. Виїхавши на місце події, правоохоронці з’ясували, що зловмисниця викрала з шухляди стола 5000 гривень, скориставшись тим, що за нею ніхто не спостерігає.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції встановили особу, причетну до вчинення протиправного. Нею виявилася 42-річна жителька Тернопільського району. Раніше фігурантка вже притягалася до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Слідчі поліції здійснюють розслідування в рамках кримінального провадження відповідно до ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення крадійці про підозру.

Вам також може сподобатися