Депутати Тернопільської облради знову звільнили Головка, який через суд поновився на посаді

Депутати Тернопільської облради проголосували за звільнення ексголови Тернопільської облради Михайла Головка, якого 1 серпня поновив на роботі Восьмий апеляційний суд у Львові.
Звільнення Головка підтримали одноголосно усі 40 депутатів, які взяли участь у голосуванні. Про це з місця події повідомляє кореспондент Укрінформу.

Раніше Головка звільнили з посади голови Тернопільської облради під час сесії, яка відбулася 26 жовтня 2023 року. Він звернувся до суду і 18 березня цього року в Тернопільському окружному адміністративному суді відмовили повністю у задоволенні його позову.

У четвер, 1 серпня, Восьмий апеляційний адміністративний суд Львова задовольнив позов колишнього голови Тернопільської облради Михайла Головка про поновлення на посаді та виплату 591 тис. грн зарплати за час вимушеного прогулу.

Як повідомлялося, що у червні 2023 року НАБУ і САП затримали тоді діючого голову облради Головка і двох заступників начальника Тернопільської ОВА Ігоря Дем’янчука та Ігоря Гайдука. Затримані вимагали близько 2,4 млн грн у підприємця за перераховані його ТОВ кошти за виконані роботи з будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів. Згодом ВАКС арештував голову Тернопільської облради Головка з можливістю внесення 805 тис. грн застави.

Вам також може сподобатися