Тернопільська “Нива” поповнилась новими гравцями

Тернопільська Нива представила нових гравців перед стартом сезону

“Нива” Тернопіль готується до нового футбольного сезону з оновленим складом та амбітними планами. Команда підсилилася шістьма новими гравцями і провела серію товариських матчів під керівництвом нового тренера Євгена Калиниченка. Керівництво клубу ставить перед командою завдання демонструвати результативний та привабливий футбол, а також розвивати молодих гравців. Про це розповідає Суспільне Тернопіль.

Нові обличчя в команді
Напередодні старту сезону керівництво “Ниви” представило вболівальникам шість нових гравців. Серед новачків – захисник Єгор Капустян, який раніше виступав за луганську “Зорю”. Він розповів про свої враження від нової команди:

“Хлопці нормально прийняли мене в колективі. Допомогло напевно те, що є пару знайомих, плюс тренер, з яким я працював в молодіжці “Зорі”. Напевно це допомогло мені краще влитися”.

Капустян також додав, що грає на позиції лівого захисника, але може зіграти і в центрі оборони.

Підготовка до сезону та цілі команди
Команда провела інтенсивну підготовку до нового сезону. За словами гравця “Ниви” Богдана Козака, команда зіграла 7 товариських матчів:

“Провели хороші збори, провели хороші спаринги. По тому що ми грали, здається, що ми починаємо розуміти, що хоче від нас головний тренер. В загальному, думаю, підходимо до сезону в хорошому стані”.

Головний тренер Євген Калиниченко окреслив основні завдання, які стоять перед командою:

“Виховувати нових футболістів, бо в нас в команді їх достатньо. Це філософія керівництва клубу. Ми хочемо розвивати молодих хлопців і давати їм дорогу далі. Так само ми маємо основне завдання, це результат. Його ніхто не відміняв. Ми хочемо, щоб команда демонструвала хороший футбол, який буде подобатись тернопільським вболівальникам”.

Перший офіційний матч сезону “Нива” Тернопіль проведе в рамках попереднього етапу Кубка України проти чернівецької “Буковини”. Капітан команди Андрій Різник висловив впевненість у готовності команди до цього поєдинку.

Вам також може сподобатися