Запрошуємо жителів та гостей міста взяти участь у XXVІIІ легкоатлетичних змаганнях з бігу «Тернопільська Озеряна-2024»

14 вересня у Тернополі відбудуться XXVІIІ легкоатлетичні змагання з бігу «Тернопільська Озеряна-2024», присвячені Дню фізичної культури і спорту. Захід проведуть на підтримку Збройних сил України.

Учасники змагань зможуть випробувати свої сили на удосконаленому маршруті довжиною 10 кілометрів, що пролягає навколо Тернопільського ставу. Окрім спортивної частини, організатори підготували цікаві подарунки та розважальну програму для всіх присутніх.

Для наймолодших учасників до 10 років (включно) передбачена спеціальна дитяча Озеряна. Участь для дітей є безкоштовною. Змагання для учасників від 11 років включатимуть повну дистанцію у 10 км.

Дата і час проведення: 14 вересня 2024 року з 8:30 год.

Старт та фініш – причал Набережної Тернопільського ставу.

Фіксація та контроль часу – електронна система старту-фінішу.

Для військовослужбовців та УБД участь безкоштовна (за наявності посвідчення).

Забіг проходитиме як в офлайн, так і в онлайн форматах, що дозволить долучитися до події навіть тим, хто не зможе бути присутнім особисто.

Для офлайн учасників потрібно мати електронний квиток реєстрації. Для підтвердження участі у форматі онлайн потрібно надіслати онлайн квиток реєстрації та для військовослужбовців фото посвідчення на тел. 098 093 4254 (viber, telegram).

Попередня реєстрація за посиланням.

Під час заходу також збиратимуть кошти на підтримку Збройних Сил України, зокрема для закупівлі медичних препаратів та формування тактичних аптечок для наших захисників.

Вам також може сподобатися