У тернопільській школі №11 оновили укриття

Цими днями міський голова Тернополя Сергій Надал перевірив відремонтоване укриття у тернопільській загальноосвітній школі №11.

«Безпека дітей у школах та садочках є пріоритетом для нас. Упродовж 2022-2024 років проводяться ремонтні роботи в укриттях закладів освіти для того, щоб збільшити кількість місць та створити нові укриття, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Зараз маємо приклад тернопільської школи №11, де за літній період зроблено ремонтні роботи. Як результат збільшено кількість місць для людей, які можуть перебувати в укриттях одночасно. Цього року школа має можливість повністю навчатись в режимі офлайн і створено умови для перебування понад 1000 дітей в укриттях».

Міський голова додає, у місті є ще ряд об’єктів, де робляться роботи, аби збільшити кількість місць в укриттях та ремонти самих укриттів. Зокрема, це ремонтують витяжки, кондиціонування, санвузли й інші необхідні речі.

Укриття, які є в школах та вищих професійних училищах під час сигналу оповіщення «Повітряна тривога» доступні лише для учасників навчального процесу. Користуватися ними населення може тільки у визначені години з 18:00 до 08:00 год.

Вам також може сподобатися