За підтримки міської ради у Тернополі започаткували ще один ветеранський бізнес

Тернопільська міська рада продовжує реалізацію програми підтримки ветеранів. У квітні цього року відбулося перше вручення сертифікатів ветеранам війни для створення та розвитку власного бізнесу.

До реєстру увійшли шестеро ветеранів війни та дружина ветерана війни – Наталя Заставна. Разом із своїм чоловіком вони у вересні відкрили на вулиці Руська, 16/3 «Магазин – франшизу «DUNA», на який від Тернопільської міської ради отримали грант у розмірі 125 000 гривень.

У магазині можна придбати якісні шкарпетки, колготки, панчохи, білизну, термобілизну, піжами тощо, а разом з цим – підтримати ветеранський бізнес у Тернополі.

Сім’я Заставних увійшла до числа перших переможців програми підтримки ветеранського бізнесу, чим надихатимуть інших військових, які повертаються із війни та шукають способи реалізуватися у цивільному житті. У 2022 році Андрій без жодних вагань став на захист України у лавах Третьої окремої штурмової бригади. Після повернення до мирного життя вони з дружиною вирішили не гаяти часу, а взятися за втілення свого давнього задуму.

«Ми давно хотіла започаткувати власну справу. Спочатку завадив коронавірус, потім – війна. Але, дякувати Богу, мій чоловік повернувся і ми вирішили задіяти всі свої знання та вміння для того, щоб бути корисними нашій державі та місту, – розповідає Наталя Заставна. – В Україні діє декілька програм для підтримки ветеранів. Нам довелося докласти чимало зусиль, але праця була недаремною – ми здобули грант у розмірі 500 000 гривень від держави та ще 125 000 гривень від Тернопільської міської ради на розвиток власного бізнесу».

Вам також може сподобатися