У «Open Space Ternopil» відбувся тренінг щодо співпраці бізнесу та місцевої влади для сталого розвитку

17 жовтня у новому бізнес просторі «Open Space Ternopil» відбувся тренінг на тему «Бізнес та ОМС: Співпраця для сталого розвитку». Під час зустрічі підприємці, громадські активісти та зацікавлені мешканці дізналися про можливості партнерства з органами місцевого самоврядування. Захід зібрав учасників, які обговорювали шляхи ефективної взаємодії між бізнесом та владою.

Спікерами заходу були Надія Біла, головний спеціаліст відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів та Марія Солоніна, начальниця відділу містобудівного планування управління містобудування, архітектури та кадастру міської ради.

Надія Біла розповіла про ключові дозволи та процедури, необхідні для організації заходів у місті, а також наголосила на важливості захисту прав споживачів у контексті співпраці з бізнесом. Вона також зазначила, що міська рада активно працює над спрощенням цих процесів, щоб підприємці могли швидко і без зайвих труднощів розпочинати свої ініціативи.

Марія Солоніна зосередила увагу на можливостях для бізнесу, які виникають у процесі розвитку міської інфраструктури. Вона розповіла про важливість містобудівного планування і його вплив на розвиток малого та середнього бізнесу.

Захід завершився активною дискусією про шляхи розвитку партнерства між місцевою владою і підприємцями.

Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Вам також може сподобатися