На Тернопільщині пошуки зниклого чоловіка завершились безрезультатно

Рятувальники Тернопільщини протягом минулої доби 8 разів залучалися до ліквідації наслідків надзвичайних подій
Бійці ДСНС протягом минулої доби ліквідували 3 пожежі. Горіла господарська будівля у с. Лосяч Скала-Подільської ТГ, сміття на відкритій території у с. Слобідка Козлівської ТГ та автомобіль «ВАЗ-2109» у м. Чортків на вул. Павла Тичини. Під час гасіння пожеж врятовано господарську будівлю та легковий автомобіль. Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються.
Також минулої доби піротехніки ДСНС знешкодили артилерійський снаряд калібру 76 мм часів Другої світової війни, який було виявлено в полі поблизу с. Курівці Тернопільської ТГ. Тривають роботи в лісовому масиві поблизу с. Рідколісся Монастириської ТГ, де виявлено, вилучено та зосереджено в безпечному місці 3 артснаряди часів Другої світової війни калібром 105 мм.
Крім того, надзвичайники залучалися до пошуків безвісти зниклого 65-річного жителя с. Квіткове Саранчуківської ТГ. Від ДСНС області до пошуків залучено пожежно-рятувальні підрозділи, кінологічне відділення та гірське пошуково-рятувальне спелеологічне відділення, загалом 17 чоловік особового складу, 5 одиниць техніки та 2 собаки. Станом на 18 вересня пошукові заходи завершено безрезультатно, подія перебуває на контролі працівників поліції.
Також рятувальники двічі залучалися до вилучення гнізд небезпечних комах.

Вам також може сподобатися