Рятувальники Тернопільщини протягом минулої доби 13 разів залучалися до ліквідації наслідків надзвичайних подій

Бійці ДСНС протягом минулої доби ліквідували 3 пожеж, з них 2 – господарських будівель. Загоряння виникли у сел. Гусятин Гусятинської ТГ та с. Зелений Гай Заліщицької ТГ. Також ліквідовано пожежу пластикового сміттєвого контейнера у м. Кременець Кременецької ТГ. Під час гасіння пожеж врятовано три господарські будівлі. Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються.
Також минулої доби піротехніки ДСНС знешкодили артилерійський снаряд калібру 76 мм часів Другої світової війни, який було виявлено на території приватного домогосподарства в с. Смиківці Великобірківської ТГ. Тривають роботи в лісовому масиві поблизу с. Рідколісся Монастириської ТГ, де виявлено, вилучено та зосереджено в безпечному місці 2 артснаряди часів Другої світової війни калібром 105 та 50 мм.
Крім того, рятувальники здійснили відкривання дверей квартири в м. Тернопіль на вул. Протасевича, оскільки власниця помешкання впродовж кількох днів не виходила на зв’язок. Після потрапляння до квартири, 77-річну жінку виявили лежачою на підлозі у свідомості. Оскільки місцева мешканка потребувала медичної допомоги, вогнеборці транспортували потерпілу до карети екстреної медичної допомоги для госпіталізації до лікувального закладу.
Також рятувальники 7 разів залучалися до вилучення гнізд небезпечних комах.

Вам також може сподобатися