У річці Дністер виявили тіло 59-річної жінки

21-22 вересня рятувальники 16 разів залучалися до ліквідації надзвичайних подій
Бійці ДСНС ліквідували 4 пожежі, з них 2 – сухої трави. Загоряння виникли у с. Угринь Заводської ТГ та с. Староміщина Підволочиської ТГ. Також ліквідовано пожежу сміття на відкритій території у с. Нагірянка Нагірянської ТГ та комбайна «CLAAS Lexion 580» в полі поблизу с. Синява Збаразької ТГ. Під час гасіння врятовано комбайн. Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються.
Також піротехніки ДСНС знешкодили 2 вибухонебезпечних предмети, артилерійський снаряд калібру 122 мм та мінометну міну калібром 82 мм часів Другої світової війни, які були виявлені в с. Панасівка Залозецької ТГ та м. Зборів.
Рятувальники залучались до пошукових робіт, 59-річної жінки. Яка 20 вересня вийшла з дому та не повернулась. 21 вересня о 16:50 год. пожежно-рятувальними підрозділами зниклу жінку виявлено поблизу с. Діброва Коропецької громади у р. Дністер за 2 метри від берега, без ознак життя. Тіло загиблої вилучено із води та передано працівникам поліції.
Крім того, надзвичайниками здійснено відкривання дверей квартири у багатоквартирного житлового будинку, де на підлозі знаходився власник квартири, який не міг самостійно підвестися. Чоловіка піднято на ліжко та передано медикам. Також рятувальники залучались для допомоги медикам в транспортуванні з квартири на 2-му поверсі багатоквартирного житлового будинку до автомобіля екстреної медичної допомоги, чоловіка який потребував термінової госпіталізації.
Також вогнеборці 7 разів залучалися до вилучення гнізд небезпечних комах.

Вам також може сподобатися