Багато військових з Тернопільщини звертаються за дозволом для переведення на службу в ТЦК

Військовослужбовці Тернопільської області часто звертаються за дозволом для переведення на службу в територіальні центри комплектування та соціальної підтримки. Про це під час брифінгу повідомив офіцер відділу персоналу Тернопільського обласного ТЦК та СП, молодший лейтенант – Святослав Ачкасов.
Наразі письмові згоди або відношення надаються лише військовослужбовцям, які відповідно до висновку ВЛК визнані придатними до військової служби у військових частинах забезпечення.
Для того, щоб отримати письмову згоду (відношення) військовослужбовцям необхідно особисто звернутись безпосередньо до того територіального центру комплектування та соціальної підтримки, у якому він бажає надалі проходити військову службу для проведення співбесіди. Під час якої буде перевірено:
– стан здоров’я, відповідно до висновку військово-лікарської комісії;
– навченість відповідно до військово-облікової спеціальності;
– спроможність виконувати обов’язки за фахом.
Після отримання письмової згоди (відношення), військовослужбовець подає на ім’я свого безпосереднього командира, за постійним місцем проходження військової служби, рапорт з проханням щодо його переведення до нового місця служби за станом здоров’я на підставі висновку ВЛК та отриманої письмової згоди.

Вам також може сподобатися