Міський голова Сергій Надал передав два відстежувальних комплекси та РЕБи для потреб нацгвардійців

7 жовтня Тернопільська міська рада передала два комплекти відстежувальних комплексів SpaceRay MT2000 та два засоби радіоелектронної боротьби для потреб Національної гвардії України.

Відстежувальні комплекси, вартістю понад 839 000 грн передали в рамках програми Тернопільської громади «Обороноздатність» на 2024 рік. Це обладнання передбачено для виявлення та знешкодження повітряних цілей.

Також для потреб нацгвардійців передано два засоби радіоелектронної боротьби. Це обладнання виготовлено в рамках Конкурсу інноваційних проектів у сфері національної безпеки, який проводився за ініціативи Тернопільської міської ради. Переможці отримали грошові сертифікати на розробку інноваційного обладнання для наших військових. Загалом, в результаті реалізації проєктів наші захисники на передовій отримають 64 одиниці інноваційної продукції для захисту України.

«Цього разу ми передаємо два відстежувальні комплекси, які передбачені для виявлення та знешкодження повітряних цілей для Національної гвардії з метою захисту повітряного простору. Також передаємо засоби радіоелектронної боротьби (РЕБ), в яких є необхідність в умовах сучасної війни, адже вони допомагають зберегти життя наших захисників. Нехай ця техніка допомагає ефективно виконувати свою роботу», – зазначив міський голова Сергій Надал.

Вам також може сподобатися