В «Open Space Ternopil» відбувся тренінг «Маркетинг у ММСМ та CRM-системи»

19 жовтня в просторі «Open Space Ternopil» відбувся тренінг «Маркетинг у ММСМ та CRM-системи». Захід зібрав підприємців, маркетологів, менеджерів з продажу та всіх охочих вдосконалити бізнес-процеси та покращити взаємодію з клієнтами.

Спікером заходу став директор Інституту сталого регіонального розвитку Володимир Василевський, який наголосив на важливості основних принципів маркетингу: product (продукт), price (ціна), place (місце), promotion (просування).

Під час тренінгу учасники обговорювали ключові аспекти маркетингових стратегій, такі як позиціонування, сегментування та ціноутворення. Особливо активне обговорення викликала тема CRM-систем – цифрових інструментів для автоматизації управління відносинами з клієнтами.

Зважаючи на інтерес учасників, Володимир Василевський пообіцяв провести окремий інформаційний семінар, присвячений виключно CRM-системам, який допоможе підприємцям глибше зрозуміти та оцінити переваги сучасних цифрових рішень для бізнесу.

Будьте в курсі всіх новинок та можливостей для розвитку. Слідкуйте за новинами та подіями «Open Space Ternopil» у соцмережах:

Facebook – https://www.facebook.com/openspaceternopil

Instagram – https://www.instagram.com/open_space_ternopil/

Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Вам також може сподобатися