Кришечки від пластикових пляшок збирають в Тернополі

kryshki-300x167Пластикові кришечки від пляшок збирають у Тернополі. Волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО долучилися до всеукраїнської акції  «Збирай кришки для протезів для воїнів». Зібраний пластик продається на переробку, а виручені кошти направляються бійцю на протез.

«Запрошуємо всіх приймати участь в акції. Дії надзвичайно прості: замість того, щоб викинути кришку в сміття, ви можете накопичувати пластикові кришки протягом тижня і раз на тиждень заносити їх до місця збору», – повідомляють волонтери.

Ящики із кришечками нещодавно на склад Логістичного центру привезли учні Тернопільської спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи №17 з поглибленим вивченням іноземних мов ім.В.Вихруща.

Логістичний центр допомоги бійцям АТО є одним із пунктів збору кришечок на протези для воїнів.

«Це дає велику надію на повернення хлопців до повноцінного життя, адже на один протез руки треба приблизно 500 тис. кришечок, а на протез ноги – 850 тис. Багато? Населення такого міста, як Львів, Запоріжжя або Кривий Ріг може зібрати таку кількість за два-три дні», – наголошують активісти.

Довідка

Контакти Логістичного центру допомоги бійцям АТО:

Гаряча лінія +38 097 205 50 55

м.Тернопіль, вул. Збаразька, 16, гуртовня  «Галант»

тел. моб +38 098 48 79 152,

тел +38(0352) 52-77-07

e-mail: gromadatern@gmail.com

Джерело: http://ternopil.te.ua

Вам також може сподобатися