Довіряйте своє майно поліції охорони

policia-ohoronyПоліція охорони – єдина державна охоронна структура, працівники якої мають право носити вогнепальну зброю. Що приватні охоронники в яких на озброєні лише пристрої для відстрілу гумовими набоями безсилі перед озброєними нападниками, засвідчив трагічний випадок у місті Біла Церква Київської області.

Розбійний напад було вчинено на ювелірний магазин. Озброєний нападник поранив двох працівників приватної охоронної структури. Один з поранених, на жаль, не вижив.

Як повідомляє поліція Київщини, нападник зайшов до магазину наприкінці робочого дня, розпилив в приміщенні сльозогінний газ та намагався заволодіти ювелірними виробами. Продавець встиг натиснути тривожну кнопку і за декілька хвилин на місце події прибув наряд приватної охорони. Зловмисник кілька разів прицільно вистрілив в охоронців, після чого зник у невідомому напрямку. У результаті нападу 42-річний працівник охоронної фірми отримав вогнепальне поранення шиї від якого помер.

Поліція охорони закликає підприємців відповідально ставитися до охорони приміщень,  де зберігаються цінності. Якщо ви хочете зберегти своє майно, тоді телефонуйте у Тернополі (0352)  52-20-13 або на номер «гарячої» лінії поліції охорони – 080-050-22-20 (безкоштовно).

Вам також може сподобатися