На Тернопільщині загинув чоловік, якого покусав рій бджіл

Bdzholy-e1501142254149-768x512 Летальний випадок трапився днями у селі Нагоряни Заліщицького району. Там на жителя Тернопільщини просто на його подвір’ї напав рій бджіл. 54-річний чоловік намагався відбитися, втім, марно.

Кількість укусів була дуже великою. Бідолашний загинув від алергічної асфікції. Медики лише констатували смерть потерпілого.

Тим часом рятувальники наголошують на тому, що подібні випадки не є рідкістю, адже в Україні триває сезон активності небезпечних комах.

— У різних районах Тернопільської області працівники ДСНС практично щодня надають допомогу з ліквідації бджолиних та шершневих роїв. Так, лише впродовж 2 серпня рятувальники двічі виїжджали на допомогу людям, які потерпали від сусідства із небезпечними комахами: у село Ступки Тернопільського району та Переволока Бучацького району для вилучення та вивозу у природній осередок кубла шершнів. Такі рої з’являються на території домогосподарств та шкодять людям, що навіть призводить до летальних випадків. Тож при виявленні небезпечних гнізд та роїв рекомендуємо негайно звернутися до рятувальників, — закликають в ДСНС у Тернопільській області.

Джерело: ternopoliany.te.ua

Вам також може сподобатися