Росіянка проміняла Архангельськ на Тернопіль

thumb_36043_news_mВже рік у Тернополі живе росіянка Cвітлана Шумілова, яка практично все життя прожила у Архангельську. Жінка побувала у нашому місті декілька разів і просто закохалася в нього. Тож прийняла рішення переїхати сюди жити.

“Я из России… Побывав в Тернополе раз, я вернулась сюда в другой раз, и в третий, и в пятый… А потом поняла, что без Тернополя я просто жить не могу, я даже дышать не могла… Я оставила работу, квартиру и переехала сюда… И вот уже почти год живу здесь…Хотя многие этого не понимают”, – написала жінка у соцмережах.
Пані Світлана родом із Каланінграда, проте все свідоме життя прожила у Архангельську. Її чоловік, військовий, загинув при виконанні службових обов’язків. Син з донькою повиростали і вже мають свої сім’ї.
– Вперше я приїхала до Тернополя в гості, – каже пані Світлана. – Спершу вагалася, адже знала, що це західна Україна, де не люблять москалів. Втім, у вас мені дуже сподобалося. Я побувала також в Збаражі, Почаєві. Коли повернулася додому, почала сумувати за Тернополем. І через тиждень приїхала сюди знову. Потім відпустка закінчилася і довелося повертатися додому.

В Архангельську Світлана працювала вихователькою. Після відпустки вона ще місяць попрацювала і знову приїхала до нашого міста. А потім бувала тут ще і ще, – на Новий рік, на травневі свята.
– Коли поверталася додому, сумувала за Тернополем, який мене просто причарував, – каже жінка. – Тож я прийняла рішення переїхати. Залишила роботу і наступного дня поїхала. Всі були шоковані.
В Тернополі Світлана не могла знайти роботу за спеціальністю, адже досконало не знає української мови. Врешті знайшла роботу.
– У вас тут іноді дивляться на мене як на божевільну, мовляв люди їдуть в Росію, щоб заробити, а я сюди, – каже співрозмовниця. – І справді зарплата у нас набагато вища. Коли я розповіла, що вихователь там отримує в районі 7 тис грн, всі були здивовані.
У Тернополі Світлана Шумілова знайшла друзів, багато подорожує областю та Україною.

За останній час побувала у Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Хотині, Бакоті. Трохи раніше відвідала Вінницю, Умань, Львів. Жінка почувається у наших краях щасливою!

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися