На станції швидкої допомоги в Тернополі – нові випадки коронавірусу серед працівників. Її закрили

d31041a7ecd27a9f9fe8d685c457d75b_MНа станції швидкої допомоги №1 у Тернополі продовжують виявляти хворих на коронавірус працівників. Ще вчора повідомлялося про 11 інфікованих, нині їх число вже зросло до 18.

Про це під час звернення до тернополян повідомив мер Тернополя Сергій Надал. За його словами, станцію вже продезінфікували та закрили на карантин.

Дану інформацію підтверджує і директор КЗ “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Тернопільської обласної ради Михайло Джус

— Наразі працює лише одна диспетчерська в закритому режимі, там 7 працівників, які приймають виклики з усієї області. Їм уже зробили тести на коронавірус і вони негативні. Бригади медиків звідти не виїжджають, — коментує ситуацію «Суспільному» Михайло Джус і додає — про спалах на виїзних бригадах не йдеться, він виявлений у диспетчерській службі.

Про спалах коронавірусу серед працівників станції швидкої допомоги №1 у Тернополі, що на вулиці Рєпіна, 11 ще вчора повідомляв сайт «Тернополяни». Відомо, що усім 160-ти працівникам станції №1 вже роблять ПЛР-тести, результати яких будуть відомі завтра.

Більшість хворих — вдома на самоізоляції. Лише одна старша лікарка, яка перша захворіла, перебуває в стаціонарі в інфекційній лікарні. Стан середньої важкості.

Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися