Тернополяни вчора чотири години сиділи без світла

bez_svetaТернополяни вкотре обурюються хаотичним відключення електроенергії в місті. Зокрема, вчора 4 години без світла провели мешканці декількох будинків на вул.15 Квітня. Про це вони пишуть у соцмережах.

«Живу на вулиці 15 Квітня, 17. Так ось, мій і сусідні будинки сиділи в темноті з 18:00 до 22 години. Я тільки прийшла з роботи, а світла вже немає. Ні поїсти нормально, ні допомогти дитині з уроками, ні зайнятись домашніми справами неможливо. Але і це ще не все. Після увімкнення світла, воно знову зникло в 22.40. А сьогодні електроенергію вимкнули вже після 11.00 год. хвилин на 20. Коли на нас вже перестануть економити?», — запитує тернополянка.

Без світла майже 4 годин вчора сиділи і мешканці вул. Чалдаєва. Не було електроенергії і на «Канаді» та в центрі міста, зокрема на вул. Шашкевича та вул. Медовій, де учні школи мистецтв займались при свічках.

Найбільше тернополян обурює те, що за попереднім графіком від обленеорго, світло у місті мали виключати з 16.00 до 19.00. До того ж вчора на сайті мерії за півгодини до вимкнення електроенергії з’явився список вулиць, де світло мало зникнути. Проте багато вулиць у тому списку не було, тож люди були непопереджені.

«Вже ніби і графік склали, і вулиці назвали, а вимикають все одно де хочуть і коли хочуть. Невже не можна якось упорядити цю ситуацію. Люди ж на щось розраховують, сплановують свій день. Але виходить все як завжди», — каже тернополянин Павло.

Джерело: Інфопростір

Вам також може сподобатися