Сьогодні з тернопільських кранів тече свячена вода

V_190115_0319 січня у день Богоявлення Господнього у Тернополі священнослужителі традиційних християнських церков здійснили чин освячення води на водопровідних насосних станціях комунального підприємства «Тернопільводоканал». Участь у заході взяв міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Освячена вода на Водохреща має чудотворну силу. Вважається, що вся вода стає святою, благодатною і цілющою. Освячення води на водопровідних насосних станціях Тернополя дає змогу кожному тернополянину у своїх домівках отримати свячену воду. Нехай цілюща йорданська вода змиє зневіру і хвороби, хай додасть сили і натхнення до щоденних добрих справ. Нехай у цей день очистяться наші душі і тіла, нехай благодать Божа зійде на кожну людину, мир і щастя прийдуть в кожну тернопільську оселю», – зазначив Сергій Надал.

За словами директора КП «Тернопільводоканал» Володимира Кузьми, своїми якостями освячена вода не поступатиметься воді, яку освятили у церкві: «Багато науковців говорять про те, що в день Водохреща, з початком Богослужінь вся вода, чи вона знаходиться в централізованій системі, чи вона знаходиться в відкритому джерелі, чи в посудині в нас в квартирі, відчуває цю енергетику, набуває особливих позитивних властивостей і є корисною для людей».

Вам також може сподобатися