Ромчик Сасанчин буде мати пісню, кліп та відпочине у Карпатах

3Солодкоголосий Ромчик Сасанчин із села Садки Заліщицького району став суперфіналістом ДРУГОГО сезону проекту «Голос. Діти». У нагороду канал «1+1» подарує йому пісню і кліп. Також Роман разом зі своїми товаришами, котрим пощастило трошки менше, відпочине в Карпатах. «Щиро дякую всім, хто за мене голосував! Головне не те, що виграв я, головне — досвід, який ми тут отримали. Ми всі тут переможці!» — сказав суперфіналіст на завершення телепрограми.
Нагадаємо, що хлопець удруге прийшов на вокальне шоу і цього разу на сліпих прослуховуваннях на його неймовірний академічний вокал обернулися всі троє тренерів проекту — Тіна Кароль, Потап і Наталія Могилевська. А заспівав Роман відому «Пісню про рушник», котру, як зазначив згодом, виконував із думкою про свою матусю та глибокою вдячністю їй. Розливчасте, наповнене мілізмами звучання пісні розчулило глядачів, а вишиванка Ромчика стала апріорі його сценічним образом на всіх етапах змагань. пише vilne.org.ua.
Юний артист вибрав команду Тіни, адже саме до цієї співачки мріяв потрапити ще попереднього разу. Під час співочого бою конкурсанти Роман Сасанчин, Віктор Папп і Арсеній Данилюк виконали пісню Тараса Петриненка «Україна» — і поставили свого тренера перед важким вибором. Але цей етап саме для нашого земляка став першим квитком у фінал! Ромчик надзвичайною силою свого неповторного голосу довів, що він гідний змагатися з четвіркою учасників своєї команди для того, щоби виступити у суперфіналі.
Уже на другому етапі змагань, коли діти співали окремо, Роман, за правилами проекту, виконав ту пісню, що й на сліпих прослуховуваннях. І вона знову викликала щирі овації залу та сльози мами Ромчика Євдокії Петрівни. Ті материнські емоції передалися глядачам, котрі спостерігали за шоу по другий бік телеекранів. Співаючи, Ромчик пригадував усе, що робить для нього найрідніша людина. Тож пісня була сповнена щирої синівської любові та вдячності — це відчули всі.
І Тіна Кароль знову дала шанс цьому винятково скромному й водночас харизматичному хлопцеві. «Коли він співає, — сказала, — за майбутнє України не страшно. Воно в нас є». Так Роман Сасанчин подолав іще один бар’єр до суперфіналу, де змагалися шестеро найсильніших вокалістів. За підсумками першого глядацького голосування їх залишилося троє. Тоді глядачі проголосували вдруге — і наш Ромчик став суперфіналістом.
Під час прямого ефіру в неділю, в перший день весни, соловейко з Тернопілля сколихнув усю Україну піснями «Одна калина» і «Дивлюсь я на небо». За суперфіналом слідкували 15 мільйонів глядачів. Більшість вирішила, що голос Романа Сасанчина найкращий.
А в понеділок Ромчик став зірковим гостем передачі «Сніданок з «1+1». Розповів, що спав лише чотири години, що тепер доведеться наздоганяти шкільну програму, бо спів співом, а без науки — нікуди. Сказав, що одна його мрія вже здійснилася. Тепер мріє лише про те, щоби всі люди в Україні жили під чистим блакитним небом. Тож вітаємо Ромчика і зичимо йому здійснення всіх мрій!

Джерело: vilne.org.ua

Вам також може сподобатися