Медалі трьох проб завоював юний тернопільський плавець

89142950Друга спорт школа нашого міста, яку очолює молодий та енергійний керівник Андрій Рибак, на всеукраїнському рівні підтвердила свій неофіційний статус кузні спортивних кадрів з плавання. У Львові відбувся Кубок України з цього виду спорту серед юніорів, на якому тріумфував юний тернополянин Назар Таньовський, який виконав норматив майстра спорту України.

Вихованець тренера Віталія Волинця гідно представив на цих змаганнях честь нашого міста і комунального закладу Тернопільської міської ради “Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2”.За результатами чотирьох днів спортсмен з Тернополя завоював три нагороди. Спершу Назар виборов друге місце в запливі на 50 метрів на спині з результатом 0.28,25. Після цього здобув третє місце у плаванні на 100 метрів вільним стилем (результат 0.53,28). І найуспішніше виступив, завоювавши перше місце, у запливі на 100 метрів на спині (результат 0.59,39).

За підсумками змагань Назар Таньовський виконав норматив майстра спорту України.

Вітаємо тріумфатора Кубка України з плавання серед юніорів та бажаємо йому неменш вагомих досягнень і в наступних всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Джерело: Тернопіль вечірній

Вам також може сподобатися