Пенсіонерка торгувала горілкою власного виробництва (фото)

DSC_0817Співпраця міліції та громадськості у протистоянні кримінальним проявам триває. Нещодавно оперативники управління боротьби з економічною злочинністю обласної міліції за сприяння журналістів одного з місцевих видань задокументували факт реалізації та збуту підакцизних товарів.
Протиправним займалася тернопільська пенсіонерка. Жінка навіть спеціально облаштувала добудований балкон своєї квартири, що на першому поверсі, вмонтувавши  в склопакет маленьке віконечко, прикріпивши декілька сходинок та встановивши дзвінок.
Товаром власного виробництва була біленька, яку продавчиня колотила зі спирту та дистильованої води. За півлітрівку такого градусного напою брала 24 гривні. Серед покупців – місцеві випиваки, для яких ні якість, ні безпечність товару значення не мали, головне, аби дешевше.
Під час санкціонованого обшуку в квартирі пенсіонерки міліціонери вилучили сімнадцять літрів спирту, дві літри спиртосуміші, уже розлитої в пляшки і готової до реалізації, десть пачок цигарок.
Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Тернопільського міськвідділу міліції  Петро Гукалюк, дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікована частиною першою статті 204 Кримінального кодексу України – незаконне виготовлення, зберігання, збут підакцизних товарів. Проводиться досудове розслідування.

DSC_0821

DSC_0820

Вам також може сподобатися