Склад для збору необхідних речей, харчів, військової амуніції для передачі військовим у зону АТО відкрили у Тернополі

3508766-300x168Ініціатором створення складу виступило об’єднання заради громади «Ядро», в яку входять сім громадських організацій міста. Як розповів голова громадської організації «Тернопільські підсумки» Тарас Білан, направляючи допомогу військовим активісти не поділятимуть людей на тернополян, одеситів чи донеччан. Адже ми – єдина країна і допомога потрібна усім захисникам української держави.

” Вся продукція, яку передають люди, обліковується актом прийому та передачі. Один примірник ми надаємо людині, інший зберігається у нас. Крім того є телефон, якщо людина прийшла і повідомила свою адресу, до прикладу на пачку гречки додається допис: “шановний боєць української армії!” і координати людини, яка надала допомогу, щоб він міг їй передзвонити і підтвердити, допомога надійшла за призначенням”

Говорить Тарас Білан. Тернополян просять приносити продукти харчування тривалого вжитку й у металевих упаковках. Їжу і спорядження активісти збиратимуть у всіх районах Тернопільщини. Окрім цього громадським діячам уже вдалося зібрати майже 13 тисяч гривень. Кошти витратять на бронежилети та каски для тих, хто буде виїжджати з нашої області на схід. Та найбільше активісти просять приносити малюнки і листи дітей, адже це підтримує бойових дух солдатів. Склад працюватиме за адресою вулиця Збаразька,16, гуртовня «Галант».

Джерело: Свобода

Вам також може сподобатися