Триває прийом заявок на конкурс “100 кращих товарів України”

1320762939_tovaryМіністерство економічного розвитку і торгівлі України, а на регіональному етапі – ДП «Тернопільстандартметрологія», проводять одинадцятий Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) – « 100 кращих товарів України в 2014 році».

В рамках конкурсу у 2014 році визначається краща продукція (товари, роботи, послуги) за наступними номінаціями:
– продукція;
– роботи та послуги.
Номінація «продукція» поділяється на групи:
– продовольчі товари;
– промислові товари для населення;
– товари виробничого-технічного призначення.
Участь провідних підприємств, організації області у Конкурсі сприятиме покращенню іміджу підприємства, надасть можливість знайти нові ринки збуту для товарів та послуг, як на внутрішньому так і на зовнішніх ринках, водночас покращуючи інвестиційну та туристичну привабливість Тернопільщини.
Конкурс спрямований на об’єднання зусиль із покращення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, послуг, сприяння впровадженню підприємствами сучасних методів управління якістю та задоволенню потреб і очікувань споживачів.
Інформація про всіх учасників регіонального етапу розміщується у каталозі «Кращі товари та послуги Тернопільщини», а про учасників загальнодержавного рівня – у каталозі «100 кращих товарів України», що розповсюджується серед зацікавлених сторін.

Додаткова інформація щодо умов Конкурсу розміщена на сайті ДП «Тернопільстандартметрологія» в рубриці «Конкурси» (http://www.tercsms.te.ua/konkurs).
Контактна особа:  Сусук Лариса Павлівна – начальник відділу стандартизації та інформаційного забезпечення ДП «Тернопільстандартметрологія»
тел. (0352)527939
моб. тел. 0979853853
e-mail: tdcsms@ukr.net.

Вам також може сподобатися