Півтораку в офіс принесли шнурок

3633В обласний штаб “Радикальної партії Ляшка”, що на Крушельницької, 1, принесли шнурок. Головний радикал області Святослав Півторак вважає, що так хотіли його залякати.

– Виборча кампанія на Тернопільщині уже стартувала! Ось такий “сюрприз” мені підкинули в обласний штаб РПЛ. Мене не злякати, а от для зрадників України і сепаратюг будуть інші подарунки, – написав він в себе на сторінці.

Як розповів ДОБІ Півторак, інших залякувань поки не було, хоч траплялись інші дурнички.  На когось конкретного чоловік підозри не має.

– Підозрюємо антиукраїнські сили та конкурентів в політичній боротьбі на місцевому рівні. Дзвінків до мене, як до голови Тернопільської обласної організації РПЛ в середньому більше 100 в день. Серед них бувають різні. Один з останніх прикладів – кумедний. Прийшов чоловік до мене додому. Запитав чи тут Ляшко живе, коли дружина пояснила, що тут проживає його помічник, то він у наполегливій формі просив зв’язатися з Олегом Ляшком, щоб він приїхав до нього у Збаразький район та набив морду його сусіду за те, що той виливає гноївку йому у рів, – розповідає Святослав Півторак.

Джерело: ДОБА

Вам також може сподобатися