Із теплохода “Герой Танцоров” випав чоловік і зник

thumb_26201_news_mПрацівники водолазної служби удень 1 вересня працюють на Тернопільському Ставі у пошуках потопельника. Як повідомив 20minut.ua читач Юрій, ввечері 31 серпня із теплохода “Герой Танцоров” випав чоловік.

– Близько 22.00 на набережній я бачив бригаду медиків та людей, які між собою перемовлялися, мовляв, чоловік впав з катера у Став і втопився, – каже читач.

В обласній Держслужбі з надзвичайних ситуацій заявили, що факту стосовно людини, яка втопилася у Тернополі 31 серпня у них не зафіксовано.

Утім, іншою інформацією володіє директор Центру екстреної медицини і медицини катастроф Михайло Джус.

– До нас надійшов виклик, що на Ставі втопилася людина. Наші працівники виїхали на місце події, але допомоги так і не змогли надати. Чоловіка, який втопився, наскільки мені відомо, на той момент так і не знайшли, – розповів пан Джус.

У міській водолазній службі повідомили, що їхні спеціалісти, станом на 11.40 1-го вересня, саме перебувають на Ставі у пошуках потопельника.

– Вчора ці дії ми не приймали, оскільки видолази працюють виключно у світлий час доби, – пояснили у профільній сткруктурі.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися