Поки син несе службу в зоні АТО, батьками опікуються дільничні інспектори

DSC_0010Допомагати родинам колег, що зараз несуть службу в зоні антитерористичної операції, – добра традиція тернопільських міліціонерів. А в час, коли кипить робота у полі, працьовиті руки ніколи зайвими не бувають. Працівники Тернопільського райвідділу міліції  на деякий час від справ професійних перейшли до господарських, адже потрібна була допомога родині інспектора роти патрульної служби Володимира Папури.
Старший сержант міліції уже вдруге поїхав у складі зведеного загону тернопільських правоохоронців на Схід. Як зізнається батько правоохоронця, він намагався відмовити сина від такої місії, проте той був категоричний.
–    Каже мені, якщо ми себе не захистимо, то нас ніхто боронити не буде, – згадує слова сина Микола Папура. – Ми дуже хвилюємося за нього, але він телефоном переконує, що все гаразд. З нетерпінням чекаємо його повернення.
Очікують повернення інспектора патрульної служби  і у Тернопільському міському відділі  внутрішніх справ. А поки той несе службу на Сході, дільничні райвідділу навідалися до його рідних, які мешкають у селі Ігровиця, аби допомогти, запитати про самопочуття,
Зі слів старшого дільничного Володимира Гаврилюка, родина Папур була приємно здивована таким візитом.
–    Батьки Володі зраділи нашим відвідинам, і нам приємно, що знайшовся час, аби провідати їх, допомогти в господарстві, дізнатися, як їм живеться в очікуванні сина,- розповів Володимир Гаврилюк.- Навідуємося також до всіх родин наших правоохоронців, які зараз несуть службу в зоні АТО.

DSC_0024

Вам також може сподобатися