Тернопільські військові розповіли, як їх обстрілювали під час “перемир’я”

17-300x225Бійці двадцять четвертої окремої механізованої бригади розповіли про службу у зоні антитерористичної операції. Зокрема, вони зазначили, що чимало наших солдатів загинуло після того, коли Порошенко домовився з Путіним про перемир’я.

Бійців 24-ої окремої механізованої Залізної бригади імені Данила Галицького зустрічали на Театральному майдані в обласному центрі вночі. Вони приїхали до Тернополя на десятиденну відпустку. Ця бригада, одна з небагатьох, яка повернулася без втрат.

«Пережили дуже складні часи, воєнні дії антитерористичної операції. Важкий був період, коли Порошенко домовлявся з Путіним про затишшя. Російські найманці продовжували обстріл нашого війська. Від цього українські солдати зазнали багато втрат. Ми раді, що нарешті вдихнули рідного повітря. Відпустка триватиме десять днів. Чи далі поїдемо служити у зону антитерористичної операції, поки невідомо», – каже командир відділення, обчислювач реактивної артилерійської батареї 24-ої окремої механізованої Залізної бригади ім. Д.Галицького Андрій Поляруш.

Солдати також розповіли, які є потреби в нашого війська. Не вистачає кваліфікованих лікарів та медикаментів. Їжі наразі достатньо.

Джерело: За Збручем

Вам також може сподобатися