Тернопільського письменника поранили в АТО

thumb_38925_news_m Борис Гуменюк отримав важку контузію під час обстрілу добровольчого батальйону “ОУН” неподалік донецького аеропорту, 13 жовтня. Проте, як запевняє пан Борис, він почуває себе добре.

Борис – родом із Тернополя. В мирний час був письменником. Відколи в країні стало неспокійно, пішов на Майдан, а потім подався на Схід. Є заступником командира цього батальйону. Його бійці, які дислоковані в с. Пісках, поблизу донецького аеропорту, потрапили під шквальний артилерійський вогонь. Як повідомляє письменник  та побратим командира Сергій Пантюк на своїй сторінці y Facebook, Борис Гуменюк був на передовій і якраз потрапив під цей обстріл.
Сам Борис запевняє, що з ним усе нормально. На запитання кореспондента 20minut.ua про його самопочуття та допомогу, Борис Гуменюк відповів лаконічно: “Дякую. Житиму”.

До речі, на своїй сторінці y Facebook, 16 жовтня, Борис Гуменюк повідомив, що добровольчий батальйон “ОУН” має гостру потребу у транспорті.
Адже на днях згоріли два батальйонні мікроавтобуси. Якщо у когось у гаражі застоявся старенький бусик і ви готові віддати його на війну, Борис Гуменюк просить писати йому y Facebook.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися