Допоможіть вилікувати від страшної недуги 3-річну Вікусю

thumb_41850_news_mВилікувати від страшної недуги свою трирічну донечку Вікусю надіється родина Хабурських з Тернополя. У дівчинки вроджена хвороба – гідроцефалія. Дитина не може ходити, сидіти, бачити.

Українські лікарі відмовляються лікувати дівчинку, допомогти готові лікарі з Китаю. Вони готові пересадити донорські стовбурові клітини. На цю операцію потрібно 40 тисяч доларів, розповідає мама дівчинки Ольга Хабурська.
–   Наша родина не має таких грошей, тому просимо усіх небайдужих допомогти, – каже жінка. – І я дякую усім, хто вже відгукнувся на наше прохання.
Страшний діагноз маленькій Віці медики поставили одразу після її народження.

– Причиною недуги могла стати внутрішньоутробна інфекція або те, що наприкінці вагітності я перехворіла вітрянкою, – каже пані Ольга.
У черепі дитини збирається рідина. Тож їй встановили дренажну систему, розповідає мама. Цю операцію Віці зробили через місяць після народження в Інституті нейрохірургії в Києві . Втім цього замало.
– Таку хворобу лікують в Україні, але в нашому випадку ніхто не може допомогти, – каже Ольга Хабурська. – Всі лікарі нам відмовляють, погодився допомагати лише лікар з Одеси. До нього ми їздили на масажі та голкотерапію. Він і сказав нам нікого не слухати, а займатися порятунком дитини. Адже багато хто нас переконує, що всі старання – даремні. Але ми надіємося, що зможемо врятувати Вікусю.
Про медиків з Китаю Ольга Хабурська дізналася від родини, дитина якої має схожі проблеми.
– Ми побачили їх в новинах по телебаченню, зв’язалися з ними і вони порадили нам китайських медиків, – каже тернополянка. –  В інтернеті ми знайшли всі дані про цю клнліку і зв’язалися з нею.

Довідка
Кошти на лікування трирічній Вікусі можна перераховувати на картку ПриватБанку №5168757263341051, МФО 305299 ЄДРПОУ 14360570 Р/З 29244825509100 Тел. 096-96-97-838 (Ольга).

Джерело:

Вам також може сподобатися