Суд визнав винними осіб, які побили працівників ДАІ 7 березня 2014 року

33

Відповідно до повноважень, прокурор відділу прокуратури області здійснював процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно 5 громадян за фактом спричинення ними тілесних ушкоджень 2 працівникам ДАІ під час виконання правоохоронцями службових обов’язків 7 березня 2014 року. Кримінальне провадження за вказаним фактом за ч.2 ст.345 КК України розслідували слідчі управління УМВС України в області . Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.2 ст.345 КК України скеровано до Підволочиського районного суду у липні цього року.
В ході судового розгляду будь-яких процесуальних порушень з боку прокурора чи слідчих міліції не встановлено. Підволочиський районний суд визнав винними 5 осіб, що побили працівників ДАІ. Відповідно до закону, у разі незгоди із рішенням суду, засуджені можуть оскаржувати дане рішення у апеляційній інстанції.
У разі наявності в громадян будь-якої інформації щодо фактів хабарництва з боку потерпілих, просимо повідомляти конкретні факти, які належним чином будуть перевірені прокуратурою та надано правову оцінку.

Вам також може сподобатися