На місце смертельної ДТП швидка допомога їхала більше години

1380089159_2Цілу годину їхала швидка до місця ДТП, що сталось на Тернопільщині вчора, про це заявляють активісти ГО “Автомайдан Тернопіль”. Нагадаємо, на Теребовлянщині односельчани їхали зустрічати тіло загиблого кіборга та зіткнулись з бусом. В результаті чоловік загинув на місці, жінка померла потім в лікарні.

Активісти ГО “Автомайдан Тернопіль” звертається до Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з проханням провести службове розслідування і покарати винних у невчасному наданні медичної допомоги і розслідувати причини затримки швидкої допомоги, що могло призвести до смерті двох молодих людей.

Очевидці кажуть, що швидка їхала до місця ДТП більше години.

– Медики відхрещуються від провини, заявляючи що їх не пропускали учасники дорожнього руху в Теребовлі, потім вони заблудилися. Однак, у їхніх докементах вказано, що дісталися до місця аварії за 12 хвилин. Вже є розбіжності. Вимагаємо проведення належного розслідування, – йдеться в повідомленні ГО.

Також автомайданівці звертаються до УМВС в Тернопільській області з проханням провести належне розслідування, знайти винних та притягнути їх до кримінальної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, створення аварійної ситуації на дорозі та смерті 2 людей.

– Тому звертаємося до усіх очевидців, хто був на місці ДТП з першої хвилини, хто робив фото (які тепер є на новинних сайтах), у кого були включені відеореєстратори, з проханням відгукнутися і надати матеріали. Ми повинні визначити точний час приїзду на місце ДТП швидкої допомоги. Ви можете допомогти слідству!! 097-291-00-03 дзвоніть, – зазначається в повідомленні ГО “Автомайдан Тернопіль”.

Джерело: Доба

Вам також може сподобатися