Допомоги потребує 18-річний юнак з Тернопільщини

thumb_75142_news_m Допомоги на лікування потребує житель села Зозулинцi Залiщицького району 18-річний Ігор Шулик. У хлопця діагноз – важка форма аплазiї кiсткового мозку. Днями його чекає операція з пересадки кісткового мозку. Втім, лікування вкрай дороге, тому рідні просять допомоги.

– Ігор захворів більше року тому. Все почалося з запалення легенів, яке дало ускладнення на кістковий мозок, – розповідає голова Тернопільського відділення Всеукраїнського благодійного фонду “Святого Миколи Чудотворця” Ігор Жуковський.

Зараз Ігор перебуває на лікуванні в Італії у місті Перуджа, разом з ним там і його мама. Вона розповіла, що місяць лікування сина коштує три тисячі євро.
Для Ігоря знайшли донора кісткового мозку і 20 березня йому мають робити операцію, додає Ігор Жуковський. Потім хлопця чекає тривале лікування та реабілітація, на що потрібно багато коштів.

-Тому просимо усіх небайдужих відгукнутися на чужу біду та допомогти Ігореві вилікуватися, – просить волонтер.
До слова, Ігор Шулик – навчався в училищі в Івано-Франківську, проте навчання так і не завершив через хворобу. Допоможіть хлопцеві одужати та жити повноцінним життям!

Довідка
Кошти на лікування Ігоря Шулика можна перерахувати на розрахунковий рахунок: 29244825509100
Найменування банку : “ПриватБанк”
МФО: 305299
СДРПОУ:14360570
Призначення платежу: На оперативне лiкування Шулик Iгора Васильовича
Одержувач: Бiгyс Bipa Іванівна
Номер карточки одержувача: 5168755 358491880
Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися