Наступне засідання депутатів міськради в Тернополі відбудеться 24 листопада

44У вівторок, 24 листопада, відбудеться наступне пленарне засідання депутатів міської ради. Про це повідомив міський голова Сергій Надал.

За його словами, наразі вже готові близько 500 питань, які можуть бути опрацьовані депутатськими комісіями і винесені на розгляд міської ради.

Відомо, що є питання, які вже проходили розгляд депутатських комісій попередньої ради, але новообрані депутати хочуть розглянути ці питання ще раз в нових комісіях.

– Зокрема, буде розглянуто цілий комплекс питань тому що є чимало програм по різних галузях життя міста. Є програми, які завершились у 2015 році і є нові програми, які пропонуються для прийняття. Це стосується і ЖКГ, і освіти, і спорту, і транспорту. Тому перше будуть винесені програми для того, щоб ми могли зараз їх приймати, оскільки на грудень будемо готуватись до прийняття міського бюджету і програми соціально-економічнго розвитку, а вони вже повинні прийматись на основі цих галузевих програм, які повинні прийматись швидше, – розповів Сергій Надал.

Також є питання які зв’язані з діяльністю комунальних установ, створення комунальних установ і залишається також безліч земельних питань.

Вам також може сподобатися