Мешканці Тернопільщини можуть замовити електронну послугу «Замовлення витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку»

povyshenie-naloga-na-zemlyuНагадуємо, що з 5 жовтня Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру та Державним агентством з питань електронного урядування запроваджено електронну послугу: онлайн замовлення витягу про нормативну грошову оцінку землі.

Електронна послуга доступна через Публічну кадастрову карту Обов’язковою умовою отримання доступу до інформації є  електронна ідентифікація заявника (фізичної або юридичної особи) – з використанням електронного цифрового підпису або альтернативної схеми ідентифікації BankID (ідентифікація через банківську картку). Інформаційна система автоматично опрацьовує запит та надає відомості про права власності на землю та дату їх набуття. Інформація надається на безоплатній основі.

Отримати готовий витяг можна в центрі надання адміністративних послуг України, який обере сам запитувач. При цьому необхідно пред’явити тільки документ, що посвідчує особу.

Переглянути інструкцію з отримання  електронної послуги «Замовлення витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку»

Вам також може сподобатися