В Тернополі у 2015 році зменшили черги у дитячі садочки завдяки відкриттю нових груп у діючих садочках

v-detsadu-0На початку року у черзі у дитячі садки у Тернополі було понад 500 дітей. Завдяки відкриттю чотирьох груп у діючих дитячих садках та відкриттю дитсадка №4 частково проблему із влаштуванням дітей у дитсадки вдалося вирішити.

Окрім цього, у садочку №4 вперше запрацювала одна 12-годинна група для зручності тих батьків, які працюють. Як зазначає міський голова Сергій Надал, планується до кінця року відкрити ще п’ять додаткових груп у діючих дитсадках. Також в новому 2016 році відкриють і новий садочок на вулиці Юності.

– Коли відкриємо усі ці групи та дитсадок на вул. Юності, то зможемо забезпечити місяцями у дитячих садках практично усіх дітей, які сьогодні перебувають у електронній черзі. Щодо дитячого садка на вул. Юності, то там ще триває ремонт. Міська рада виділила усі необхідні кошти для проведення ремонтних робіт. Проте, коли будівельники приступили до ремонтів, виявилося, що потрібно повністю переобладнати приміщення, щоб вони відповідали усім нормам, санвузли, систему опалення і провести багато інших робіт. На жаль, будівельники не встигнуть завершити усі роботи до кінця року. Вже наступного року діти зможуть відвідувати цей садок, – розповів Сергій Надал.

Вам також може сподобатися